Tatil öncesi vize süreci sizi korkutmasın ! Via-Inter ile hızlı ve kolaylıkla İsveç VİZESİ sahibi olun !

İsveç Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  1. Vize Başvuru Formu (tarafımızca doldurulacaktır)

  2. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet 35×45 mm ebatlarında Biometrik resim.

  3. Şirket antetli kağıdına – kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

  4. Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi geçmemiş)

  5. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San.Odası – son 3 ay tarihli)

  6. Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

  7. Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi

  8. Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) ve var ise Yurt dışında geçerli Kredi kartı extresinin fotokopisi.

  9. Tapu fotokopileri (Var ise)

  10. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

  11. T.C Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

  12. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada bu bilgilerin hepsini içeren Nüfus dairesinden alınmış yeni tarihli Nüfus Kayıt örneği istenmektedir.

  13. Konfirmeli otel (Tur Programı) ve Uçak rezervasyonu

Vize Başvurusu için Gerekli Belgeler
Turistik Vize / SSK’ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

  1. Vize Başvuru Formu (tarafımızca doldurulacaktır)

  2. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet 35×45 mm ebatlarında Biometrik resim 

  3. Şirket antetli kağıdına – kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

  4. Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi geçmemiş)

  5. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San.Odası – son 3 ay tarihli)

  6. Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

  7. Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi

  8. SSK işe giriş bildirgesi (yolcu çalışma süresinin 1 yılı doldurmaması durumunda bir önceki çalıştığı işyerinden SSK işe giriş bildirgesini temin etmelidir.)

  9. Maaş Bordrosu (son 3 ay)

  10. SSK’ lı Hizmet Dökümü

  11. Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) ve var ise Yurt dışında geçerli Kredi kartı extresinin fotokopisi.

  12. Tapu fotokopileri (Var ise)

  13. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

  14. T.C Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

  15. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada bu bilgilerin hepsini içeren Nüfus dairesinden alınmış yeni tarihli Nüfus Kayıt örneği istenmektedir.

  16. Konfirmeli otel (Tur Programı) ve Uçak rezervasyonu

  17. Seyahat sağlık sigortası poliçesi

Vize Başvurusu için Gerekli Belgeler
Turistik Vize / Esnaf ve Sanatkarlar ile Serbest Meslek Sahipleri

  1. Vize Başvuru Formu (tarafımızca doldurulacaktır)

  2. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet 35×45 mm ebatlarında Biometrik resim.

  3. Şirket antetli kağıdına – kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

  4. Firma sahibinin imza Beyannamesi fotokopisi

  5. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San.Odası – son 3 ay tarihli)

  6. Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

  7. Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi

  8. Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) ve var ise Yurt dışında geçerli Kredi kartı extresinin fotokopisi.

  9. Tapu fotokopileri (Var ise)

  10. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

  11. T.C Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

  12. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada bu bilgilerin hepsini içeren Nüfus dairesinden alınmış yeni tarihli Nüfus Kayıt örneği istenmektedir.

  13. Konfirmeli otel (Tur Programı) ve Uçak rezervasyonu

  14. Seyahat sağlık sigortası poliçesi

Vize Başvurusu için Gerekli Belgeler
Turistik Vize / Avukatlar-Doktorlar-Eczacılar-Diş Hekimleri-Mühendisler

  1. Vize Başvuru Formu (tarafımızca doldurulacaktır)

  2. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet 35×45 mm ebatlarında Biometrik resim.

  3. Şirket antetli kağıdına – kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

  4. İmza Beyannamesi fotokopisi (Şirket ise imza sirküleri)

  5. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı bulunduğu odadan ve son 3 ay tarihli)

    AVUKATLAR———————- BARO’DAN
    DOKTORLAR———————- TABİPLER ODASINDAN
    ECZACILAR———————— ECZACILAR ODASINDAN
    DİŞ HEKİMLERİ——————- DİŞ HEKİMLERİ ODASINDAN
    MİM. VE MÜHENDİSLER——— MİM. VE MÜH.ODASINDAN

    belge almalıdırlar.

  6. Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

  7. Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi

  8. Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) ve var ise Yurt dışında geçerli Kredi kartı extresinin fotokopisi.

  9. Tapu fotokopileri (Var ise)

  10. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

  11. T.C Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

  12. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada bu bilgilerin hepsini içeren Nüfus dairesinden alınmış yeni tarihli Nüfus Kayıt örneği istenmektedir.

  13. Konfirmeli otel (Tur Programı) ve Uçak rezervasyonu

  14. Seyahat sağlık sigortası poliçesi

Vize Başvurusu için Gerekli Belgeler
Turistik Vize / Devlet Dairesinde Çalışanlar (Resmi Kurum)

  1. Vize Başvuru Formu (tarafımızca doldurulacaktır)

  2. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet 35×45 mm ebatlarında Biometrik resim.

  3. Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

  4. Bağlı bulunduğu makamdan Orjinal görev yazısı

  5. Resmi kurum görev kimlik kartının önlü-arkalı fotokopisi

  6. Maaş bordrosu (Son 3 ay)

  7. Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) ve var ise Yurt dışında geçerli Kredi kartı extresinin fotokopisi.

  8. Tapu fotokopileri (Var ise)

  9. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

  10. T.C Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

  11. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada bu bilgilerin hepsini içeren Nüfus dairesinden alınmış yeni tarihli Nüfus Kayıt örneği istenmektedir.

  12. Konfirmeli otel (Tur Programı) ve Uçak rezervasyonu

  13. Seyahat sağlık sigortası poliçesi

 Vize Başvurusu için Gerekli Belgeler
Turistik Vize / Emekliler

  1. Vize Başvuru Formu (tarafımızca doldurulacaktır)

  2. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet 35×45 mm ebatlarında Biometrik resim.

  3. Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

  4. Emeklilik cüzdanının veya kartının fotokopisi

  5. Emeklilik maaşı aldığı banka kartı ve/veya banka cüzdanının fotokopisi (Aldığı net maaş miktarını gösteriyor olmalı)

  6. Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) ve var ise Yurt dışında geçerli Kredi kartı extresinin fotokopisi.

  7. Tapu fotokopileri (Var ise)

  8. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

  9. T.C Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

  10. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada bu bilgilerin hepsini içeren Nüfus dairesinden alınmış yeni tarihli Nüfus Kayıt örneği istenmektedir.

  11. Konfirmeli otel (Tur Programı) ve Uçak rezervasyonu

  12. Seyahat sağlık sigortası poliçesi

Vize Başvurusu için Gerekli Belgeler
Turistik Vize / Ev Hanımları

  1. Vize Başvuru Formu (tarafımızca doldurulacaktır)

  2. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet 35×45 mm ebatlarında Biometrik resim.

  3. Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

  4. Eşine ait iş evrakları

  5. Tüm masrafların eşi tarafından karşılanacağını belirten Büyükelçiliği hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

  6. Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) ve var ise Yurt dışında geçerli Kredi kartı extresinin fotokopisi.

  7. Tapu fotokopileri (Var ise)

  8. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

  9. T.C Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

  10. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada bu bilgilerin hepsini içeren Nüfus dairesinden alınmış yeni tarihli Nüfus Kayıt örneği istenmektedir.

  11. Konfirmeli otel (Tur Programı) ve Uçak rezervasyonu

  12. Seyahat sağlık sigortası poliçesi

Vize Başvurusu için Gerekli Belgeler
Turistik Vize / Öğrenciler

  1. Vize Başvuru Formu (tarafımızca doldurulacaktır)

  2. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet 35×45 mm ebatlarında Biometrik resim.

  3. Ebeveynler tarafından imzalı İLGİLİ MAKAMA hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

  4. Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

  5. Muvafakatname; Konsolosluk tek başına yada Anne – Babadan herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için, noter onaylı Orjinal muvafakatname istemektedir.

  6. Ebeveyn’lere ait iş evrakları

  7. Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) ve var ise Yurt dışında geçerli Kredi kartı extresinin fotokopisi.

  8. Tapu fotokopileri (Var ise)

  9. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

  10. T.C Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

  11. Konfirmeli otel (Tur Programı) ve Uçak rezervasyonu

  12. Seyahat sağlık sigortası poliçesi

 

 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir