Millfield School Hakkında Bilgiler


 

      • Millfield English Language Holiday Courses bu yılın yazında 58 farklı ülkeden 6-17 yaşları arasında 1300 öğrenciyi çekmiştir.

        Tatil Kursları British Council tarafından akredite edilmiştir. Midfield School, English UK ve Quality English üyesi olmakla beraber Trinity ve Cambridge sınav merkezidir ve sınav sonuçlarında başarı oranı oldukça yüksektir. Şu anda dört kampüsü vardır ve hepsi büyük bir aile oluşturmak için dinamik ve heyecan verici sosyal program sırasında bir araya toplanmıştır.

        Tüm öğrencilerin haftada 15 saat İngilizce dersi vardır ve bunlar küçük sınıflarda sabahları düzenlenmektedir. Öğrenciler öğleden sonra da aşağıdaki aktivitelerin tadını çıkarabilirler:

        İngiltere Okulları , IELTS ve Cambridge Sınavı Kursları, haftalık eğitime ek olarak 8 saat daha İngilizce eğitimi,

        Spor uzmanı ve eğitmenleri ile akademiler , ( atletizm , yüzme , basketbol , golf , tenis , eskrim , futbol , badminton , basketbol , squash , binicilik , rugby )

        Dans, tiyatro , moda , görgü kuralları , genç liderler / girişimciler , sinema, gazetecilik , rock müzik , klasik müzik , müzikal tiyatro , aşçılık , genç maceraperestler , fotoğraf veya ince sanat uzmanlarından alınan ders .

        Spor ve eğlence

        Millfield, öğrencilerin İngiltere’deki birçok konumu görebilmeleri için ideal bir yerde konumlanmıştır. Londra, Oxford gibi şehirlere turlar, İngiltere’nin en iyi tema parklarına geziler düzenlenmektedir.

        Daha fazla bilgi için ofisimizi ziyaret edebilir ya da telefonla bilgi alabilirsiniz.